Transport & Instalime

Shërbimet tona mbulojnë transportin, Instalim dhe mirmbajtje të pajisjeve dentare.

Shërbime të tjera

Orari

Mund të na vizitoni në ambientet tona sipas orarit të mëposhtem:

  • E Hënë - E Premte 08:00 - 17:00
  • E Shtunë 10.00 - 14.00
  • E Diel Pushim

Root Canal

Shërbime Teknik

Ne ofrojmë shërbim teknik, Servis dhe mirmbajtje, brënda edhe jashtë periudhës së garancise së aparaturave.

Shërbime të tjera

Mirsevini në REIVI-Med

Pajisje Dentare Të Cilësisë Maksimale
Markat Më Të Njohura Dhe Të Mirëvlerësuara

Misioni Ynë

REIVI Med synon që t'iu shërbejë klientëve të saj me profesionalizëm për Shitje dhe servis të pajisjeve të fushës së stomatologjisë. Ne synojmë të ofrojë metoda bashkëkohore të implementimit të teknikave të reja të fushës në fjalë, për të plotësuar 100% të kërkesave të tregut në Shqipëri dhe rajon, Kosovë dhe Maqedoni.

Më Tepër
  • Konsulencë teknike profesionale nga një staf me eksperiencë.
  • Servis dhe mirmbajtje sipas standarteve bashkëkohore. Me REIVI Med, vazhdueshmëria dhe suksesi juaj është i garantuar.
  • Pjesë këmbimi origjinale për pajisjet tuaja dentare.
  • Transport dhe Instalim të aparaturave dentare në klinikën tuaj.
image
image